Termeni si conditii


Termenii si Conditiile prezentate mai jos se vor aplica tuturor vizitatorilor, potentialor clienti sau clienti ai  site-ului aerconditionatrapid.com, proprietate a SC CLIMA SOLUTION PROVIDER SRL. Orice relatie Cumparator - Vanzator se va desfasura conform termenilor si conditiilor de mai jos, cu exceptia cazului cand exista o intelegere expresa scrisa si acceptata de ambele parti.

Definitia termenilor utilizati

1. Site - reprezinta magazinul online aerconditionatrapid.com, proprietate a SC CLIMA SOLUTION PROVIDER SRL, prin intermediul caruia Vanzatorul prezinta produsele si serviciile oferite

2. Vanzator - prin acest termen se intelege SC CLIMA SOLUTION PROVIDER SRL, CUI: RO 36321559, J40/9659/2016, sediu social: str. Olimpiadei nr. 20, sector 2, Bucuresti, 

3. Produse si servicii - produsele si serviciile prezentate de vanzator pe site

4. Specificatii - caracteristicile tehnice ale produselor prezentate pe site in dreptul fiecarui produs sau pe un grup de produse


Site-ul aerconditionatrapid.com

Site-ul aerconditionatrapid.com este proprietatea vanzatorului, cu drepturi depline asupra continutului site-ului. Cumparatorul are drept de utilizare a site-ului strict in scop de informare asupra produselor prezentate, iar copierea de informatii / imagini si descrieri reprezinta o utilizare abuziva.

Toate specificatiile produselor sunt furnizate de importatorii / producatorii respectivelor produse, astfel vanzatorul nu isi asuma evetualele diferente intre caracteristicile reale si cele prezentate pe site.

Disponibilitatea produselor afisate se poate modifica in orice moment, astfel incat exista probabilitatea ca un produs cumparat aflat in stoc in momentul lansarii comenzii, sa nu mai poata fi livrat din cauza lipsei pe stoc.

Preturile afisate sunt preturi informative si se pot modifica in orice moment. Se poate considera un acord pentru pret numai dupa confirmarea telefonica a comenzii si emiterea facturii fiscale.

Imaginile aflate pe site au rol informativ si nu reprezinta un angajament din partea vanzatorului. 


Comanda online

Comanda online se poate face numai dupa completarea campurilor cu datele cumparatorului si acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului.

Comanda online nu reprezinte o garantie ca produsul cumparat va fi livrat, va avea acelasi pret si va fi montat de catre vanzator. Comanda ferma si sigura va fi confirmata telefonic, in care se va verifica acuratetea datelor de facturare, termenelor de livrare, disponibilitatii produsului si pretul aferent produsului respectiv, a transportului si a montajului acestuia. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a programa livrarea si montajul in functie de diponibilitatea echipelor de montaj, aceasta durata putand fi prelungita pana la 20 de zile lucratoare.

Comanda online nu reprezinta nici un fel de angajament intre parti si are strict rol de informare asupra produsului comandat.

Pretul final poate varia in functie de tipul montajului, costul de transport, lungimea traseului frigorific la care se monteaza echipamentul


Obligatiile si drepturile cumparatorului

Cumparatorul are obligatia sa citeasca Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului, sa citeasca caracteristiciile produselor, sa verifice si sa inteleaga pretul produsului afisat, pretul transportului si pretul montajului afferent

Cumparatorul are obligatia sa puna la dispozitia vanzatorului datele necesare facturarii, datele necesare livrarii si sa asigure front de lucru pentru desfasurarea activitatilor specifice pentru instalarea produsului comandat. In cazul in care nu sunt asigurate cele de mai sus, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda fara alte notificari scrise sau verbale.

Cumparatorul are dreptul sa fie informat asupra produsului comandat in momentul confirmarii telefonice,  sa stie pretul total de achizitie, transport si montaj.

Cumparatorul are dreptul sa utilizeze oricare din metodele de livrare si plata oferite de vanzator


Obligatiile si drepturile vanzatorului

Vanzatorul are obligatia sa confirme sau sa infirme telefonic orice comanda online venita din partea cumparatorului

Vanzatorul are obligatia sa ofere cumparatorului informatii reale in ceea ce priveste pretul si caracteristicile produsului cumparat.

Vanzatorul are dreptul sa solicite plata in avans pentru anumite produse.

Vanzatorul are dreptul sa anuleze o comanda daca cumparatorul nu este de acord cu modalitatea de plata, termenul de livrare, costul de achizitie.

Vanzatorul isi rezerva proprietatea asupra produsului, pana la achitarea integrala a acestuia de catre cumparator.


Forta majora

Forta majora exonereaza de raspundere ambele parti incluzand aici cauze natural (cutremure, inundatii, incendii, ninsori, drumuri blocate, cauzele generate de grevele generale, problemele de iluminare de la sursa, defectiuni ale retelei electrice ale orasului sau alte cauze ce nu sunt sub nici o forma cauzate sau sub controlul vreuneia din parti.


Alte clauze

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a selecta clientii in functie de comporatmentul acestora la confirmarea telefonica, sau la contactul cu reprezentantii vanzatorului.

Dreptul de retur al produselor se anuleaza in cazul in care este deteriorat ambaljul produselor

In cazul in care produsele sunt returnate, vanzatorul are dreptul sa solicite decontarea cheltuielilor de transport

Persoanele minore au dreptul a incheia o comanda numai cu acordul reprezentantilor legali.